Och så här stora har flickorna vi behåller efter Glastocats JESSE PINKMAN blivit nu SdivineCURLYcats QUELLE AFFAIRE och SdivineCURLYcats TING-E-LING

QUELLE AFFAIRE -kallad Birgitta - har fått pappas ansikte! Hon söker gärna mattes sällskap och en mild och kommunikativ flicka.
QUELLE AFFAIRE – kallad Birgitta – har fått sin  pappas fint tecknade ansikte och kropp. Hans i choklad – hennes i blått! Hon söker gärna sina människors sällskap och hon är en mild och kommunikativ flicka!
Och så här förvånad var S*divineCURLYcats TING-E-LING kallad Elsa första gången hon var på landet - va, inget golv under tassarna utan gräs och stora humlor som flyger!
Och så här omtumlad var lilla S*divineCURLYcats TING-E-LING – kallad Elsa – när hon för första gången var på landet – va, man tror inte sina ögon – inget golv under tassarna plötsligt! utan gräs och stenar…
...och stora humlor som flyger! Elsa är en mycket bestämd liten dam som skriker på matte när hon vill nåt! Hon har en vilja av stål i sitt lilla "Maja Gräddnos-utseende"!
…och stora humlor som flyger! Till temperamentet är Elsa en mycket bestämd och orädd liten tjej som skriker på matte när hon vill nåt! Hon har en vilja av stål i sitt lilla ”Maja Gräddnos-utseende”!